Vi är Outdoor Hässleholm Ekonomisk Förening!

 

Under år 2021 bestämde en grupp företag i Hässleholms kommun sig för att tillsammans ta första spadtaget till att skapa det som idag är Outdoor Hässleholm Ekonomisk Förening.

De visste dock att de behövde hjälp för att jobba med det syfte som de hade enats om, nämligen att profilera och utveckla Hässleholms kommun med omnejd som outdoor destination.
De sökte därför stöd för ett projekt med delfinansiering från LEADER och Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling för att en anställd och projektledare skulle kunna jobba med denna uppgift och samordna samt marknadsföra aktörer.

Februari 2022 drog både Outdoor Hässleholm Ekonomisk Förening och det LEADER-projekt som går under namnet ”Hässleholm – Framtidens Outdoor Destination” i gång.
Projektet ska verka för att föreningen ska stå på egna ben efter att projekttiden är slut 2024 och att få de aktörer som är medlemmar att jobba tillsammans för att lättare attrahera de besökare som vill vara ute i naturen för att exempelvis vandra och cykla.
Projektet ska även visa upp vad den outforskade pärlan som Hässleholms kommun med omnejd är.

Outdoor Hässleholm Ekonomisk Förening gör inte skillnad på kommungränser i nordöstra Skåne och letar medlemmar och intresserade aktörer även utanför Hässleholms kommun.

Varmt välkomna för att tillsammans jobba mot att bli en attraktiv och trovärdig outdoor destination!

 

Är du företag eller förening i Hässleholms kommun med omnejd och tycker att detta låter intressant?

Ta kontakt med projektledare Hanna via mail här:

[et_pb_divimenus_flex hide_button=”on” _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” border_radii_menu_item=”on|5px|5px|5px|5px” box_shadow_style_menu_item=”preset1″ box_shadow_blur_menu_item=”28px” global_colors_info=”{}” box_shadow_blur_menu_item__hover_enabled=”on|desktop” box_shadow_blur_menu_item__hover=”8px” _i=”1″ _address=”0.1.0.1″ /]

Stort tack för ditt bidrag till projektet Outdoor Hässleholm framtidens outdoor destination.