Torsjö Live – musikfestival 2024

Torsjö Live – den naturnära musikfestivalen

15 km väster om Hässleholm utmed väg 21 i den vackra skogen öppnar sig naturen i en böljande öppen kuperad gräsäng med en liten sjö.
När vi första gången såg platsen blev vi hänförda och kära. Här fanns alla de naturliga förutsättningar som vi drömt om i vår vision att skapa Sveriges bästa open-air festival för livemusik; en plats där populärmusik möter natur.

Helgen efter midsommar 2014 bjöd vi in till vår första festival. Bo Sundström i Bo Kaspers Orkester stod på scenen och blickade ut över de böljande gräsängarna och sa : – Detta är ju fantastiskt. Det är som Woodstock för vuxna!

Vilka ligger bakom denna satsning?

Ett gäng familjemedlemmar tillsammans med en anställd bildar idag ledningsgruppen, som varje år hjälps åt att planera och bygga upp festivalen belägen på den vackraste av platser i de nordskånska skogarna. Torsjö Live är en unik mötesplats mellan generationer och olika musikaliska genrer, med stort fokus på kvalitet.

Snabbfakta

  • Årlig musikfestival helgen efter midsommar – 27-29 juni 2024
  • Kocklagad mat, lokalproducerad dryck, vattentoaletter, barnaktiviteter och de främsta artisterna
  • Vackert festivalområde i sluttande gräsängar med camping ett stenkast bort
  • Gratis busstransfer från stationen i Hässleholm och Tyringe

I denna del av södra Sverige har den naturälskande livsnjutaren hittat rätt.

Vi tycker att du ska få en reseguide från oss med förslag på boende, aktiviteter och energipåfyllning för att lättare kunna uppleva naturen. Fyll i formuläret för att ta del av säsongens reseguide. Varmt välkommen till skogen!


Tack, vi skickar en reseguide till dig!