ALPACKA EKOFARM HULTET

Bland slingrande grusvägar och pittoresk landsbygd ligger Alpacka Ekofarm Hultet där Jacqueline erbjuder livet på landet med en mängd olika djur.

Ett av dessa djur är den lugna alpackan och för den som önskar en vandringsupplevelse med en twist kan hela familjen och grupper boka trekking med alpackor året runt!
Alpackan är ett djur som utmärker sig för sitt lugn och avstressande närvaro. En vandring med en alpacka som sällskap är ett samspelt äventyr i sig där alpackan styr farten och du bara följer med.
Turerna är olika långa beroende men du utlovas en vandring över stock och sten där även de minsta barnen kan ta del av av upplevelsen tillsammans med en medföljande vuxen.
Passa även på att boka en gårdsvisning för att lära mer om de olika lantraserna som finns på gården. Vad passar bättre än att se en Göinge-get i Göingebygden? 😉

Boka upplevelser via mail eller telefon, mer information finns via hemsideknappen till höger.

Precis vid gården finns dessutom två stycken stugor att hyra för olika antal personer där husdjur såklart är välkomna, mer information här!

I närheten kan du även utforska:

Snabbfakta

  • Förbokning av alpacka-trekking möjlig året runt
  • Gårdsbutik med bland annat garn från alpacka öppen på förfrågan
  • Cykelleden Skåne kommer att gå förbi gården 2023
  • Stugor och cyklar finns att hyra
  • Förbokade gårdsvisningar för att se och lära mer om Linderödsgrisar, Göingegetter och Rödkullakor möjlig för hela familjen